Bulls Mountainbike

Bulls Green Mover Mountain 29 27 versnellingen en Bulls Green Mover Mountain 29


ACTIEFIETS!
2.699,- 2.299,-Bulls Green Mover Mountain 29

Bulls gaan met een sportief, van hoge kwaliteit benoemd E-mountainbike aan de startlijn. schijfremmen staan voor best Delay, brede 29 inch banden, de casual over obstakels klim en zonder knopen door smal passages glijbaan, geven de Rad absolute controle in elke situatie. voor een 1A-chassis-pakket staan ook de voorwielophanging omlijsting en de kwaliteit Telescoopvork, uit stuur van blokkeerbare is. met de Deore heeft 30 versnelling derailleur van E-Radler vooral op de berg veel Vreugde, zelfs wanneer de bijna 25 kilo Bergrad meer voor breedte curves dan voor dicht terrein dansen ontworpen is hoe zelf de test ....
BETROUWBAAR UPHILL

... Shows. De 29er heeft een gestrekte zitpositie maar ergonomisch goed en aangenaam, zelfs op langere ritten. Grandioos: De aandrijving werkt in harmonie-stil, en duwt in fase 5 terloops klimt (ook van de staat). De edele Green Mover display kan worden bediend vanaf het stuur in mijn duim. Het beschrijft zit nuttige informatie zoals brandstof bereik of CO2-besparingen. De welgevormde, afsluitbare batterij is makkelijk een - en uit te breiden, heeft een externe opladen socket met magnetische connector. 5 drive - en Rekuperationsstufen (niveau 3 kon meer vertraging) zijn beschikbaar.
CONCLUSIE

Zeer goed en sterk gemaakt E-MTB met het toppunt rijden, veilige rijprestaties, top prijs-prestatieverhouding. Voor gevorderden en beginners!

+ Sovereign, sterke, stille motor
+ Solid frame, all-round prestaties
+ Zeer goede remmen en circuit

- Hoge totale gewicht; Motorrem zou sterker zijn.

2.699,-
2.299,-
Prijs per maand klik hier.

TerugDeel het met uw vrienden!


Informatie

Fabrikant / importeur:
Bulls Bikes
http://www.bulls.de


Unigarant Verzekeringen
Fietsverzekering:
Bij Unigarant verzekert u deze fiets al vanaf 247,50 (Unigarant Fietsverzekering zonder Anti-diefstalchip, 36 maanden) *


Aangesloten bij:
Bovag TWB
NFP Fietsplan

Dealer van:
Unigarant Verzekeringen


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.


Neem contact met ons op over deze fiets

Onze fietsmerken

Alpina
Azor
Bakfiets.nl
Batavus
BH
BSP
Bulls
Cortina
Dahon
E-Bikers
Flyer
Gazelle
Ghost
Haibike
Kawasaki
Kidcar
Koga
Koga-Miyata
Lief!
Loekie
Look
Neobike
Pegasus
Puky
Qwic
Sparta
Sparta Young
Trek
Tunturi
Univega
Urban
Van Nicholas
Van Raam
VANMOOF